Reclamació col·lectiva del professorat associat a la Universitat de Barcelona

Has complert amb les condicions per renovar? Saps que això no assegura la teva plaça? Si el Departament no justifica els teus crèdits, els associats serem els primers a saltar. Encara que portis 10 anys, o que facis recerca o bé que estigues fent un doctorat.

No compleixes cap requisit per renovar? Creus que és just que la UB pugui desentendre’s plàcidament de professorat de qualitat que fa recerca i docència estructural?
Si vols dignificar la figura del professorat associat, exigir que s’acabi amb la precarietat crònica en què ens trobem i que la UB generi solucions a curt i a llarg termini per estabilitzar el professorat que du a terme una carrera acadèmica no reconeguda, t’animem a fegir-te a la reclamació col·lectiva del professorat associat.
Un conjunt de professors i professores hem dut a terme una recollida de signatures per presentar una reclamació col·lectiva a la Universitat de Barcelona. L’objectiu és arribar a una negociació política sobre la definició i la situació del perfil d’associat, i sobre les condicions laborals en què ens trobem, perquè considerem que són absolutament precàries i insostenibles. Els punts concrets els podràs trobar al document adjunt.
Ja hem superat el llindar mínim per engegar el procés!!!I ens en felicitem per l’empenta de les persones que hem signat!!! Per encoratjar-vos, hem acordat ampliar el termini de recollida de signatures fins al dijous 11 de juliol al vespre, així podrem incloure-hi encara més gent a partir d’una campanya de difusió més àmplia. Ara mateix cada nova signatura dóna més força a la reclamació col·lectiva!!! (i cal fer-la: per què penses que els POA s’estan tancant tan tard?, i quin penses que serà el panorama al setembre vinent i al del 2014?).
Recorda que es tracta d’una eina de negociació (no pas jurídica), sense precedents a la UB. Potser aquest any pots renovar, però caldria preguntar-se quin tipus de vinculació tenim amb la UB i quanta de la nostra feina no és reconeguda. A més, la nostra situació de temporalitat ens situa cada any en una situació d’interrogant.
Adjuntem el document de la instància (A), que a l’encapçalament inclourà tot el professorat associat que vulgui fer la reclamació, i en un segon correu un arxiu a part (B, Annex I. Relació de professorat) amb una graella perquè cada professora o professora hi indiqui nom i cognoms, carnet d’identitat, data d’ingrés a la UB com a  prof. associat i signatura. Aquests dos blocs d’informació són els que s’entraran al Registre de la UB. La persona reclamant només ha d’omplir l’arxiu B (Annex I. Relació de professorat); i ja transcriurem el teu nom i cognoms i carnet d’identitat a l’encapçalament de la instància (A). Quan porteu les signatures, sisplau adjunteu-hi en un full a part nom i cognoms, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic per poder-nos comunicar el conjunt de professorat reclamant i prendre les decisions col·lectives corresponents.
 
Si t’hi afegeixes pots preguntar per l’Edu al Punt d’informació del Campus d’Humanitats del Raval (C. Montalegre-6, planta baixa) per poder deixar els fulls amb les signatures i les teves dades: de 3 del migdia a 8 del vespre fins a l’11 de juliol.
Juntes tenim més força!
 
Assemblea de Professorat Associat Reclamant de la Universitat de Barcelona 
 
Barcelona, 22 de juny del 2013
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s