El Professorat Reclamant de la Universitat de Barcelona segueix la seva lluita per un lloc de treball digne i reconegut

Després de l’èxit de la recollida de signatures al passat juliol, vam acordar tirar endavant un segon període de recollida de firmes per encabir-hi les persones que no van signar el 17 de juliol però què han decidit fer-ho ara. Sabem que la majoria de professorat renova el seu contracte, tot i que encara hi ha molts companys i companyes (professorat associat, lector terminal i becaris) penjant d’un fil i d’altres fets fora (lectors terminals no acreditats); en molts dels casos el professorat associat ha complert a corre-cuita els requisits per a la continuïtat exigits, demostrant una vegada més la terrible precarietat en què es troba aquesta figura contractual, i que encara s’ha de decidir el futur de prop de la meitat dels 43 lectors terminals i dels becaris i becàries. No oblidem que aquestes reivindicacions són necessàries per fer prevaler els nostres drets. Per això us recordem que segueix oberta la segona fase de recollida de signatures, fins a les 8 del vespre del dijous 12 de setembre, i us encoratgem a firmar!

Aquesta reclamació té com a principal objectiu aconseguir un diàleg formal amb la UB sobre les precàries condicions laborals que el professorat associat té, i sobre la realitat i la continuïtat de la figura del professorat associat i també temporal. Així, doncs, es tracta d’una eina que ens ha d’ajudar a arribar a una negociació política amb la Universitat de Barcelona. Encara esperem que l’equip de govern ens cridi per dialogar.

Us animem a afegir-vos al segon procés de reclamació. Aquells que vulgueu signar podeu preguntar per l’Edu al Punt d’informació del Campus d’Humanitats del Raval (C. Montalegre-6, planta baixa) de 3 del migdia a 8 del vespre d’avui dilluns, demà dimarts i dijous que ve, dia 12..

També podeu contactar amb gent de l’assemblea de professorat associat reclamant: professorat.reclamant.ub@gmail.com o bé amb la COS UB: ub@sindicatcos.cat o cos-ub@ub.edu. És fonamental que la reclamació continuï endavant, com més signatures hi constin, més representativitat i força tindrem per defensar-nos i negociar.

Si ja saps que renoves també pots signar: estem lluitant per dignificar les nostres condicions laborals i en contra del frau de llei en què actualment es troba la figura de l’associat, i això és un tema que afecta tota la comunitat educativa. Demanem una vegada més el suport en les signatures de les nostres companyes i companys dels departaments, professors i professores amb contractes temporals. La vostra solidaritat és bàsica en aquests moments!!!

Assemblea de Professorat Associat Reclamant
de la Universitat de Barcelona

Barcelona, 6 de setembre del 2013

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s