Comunicat de l’Assemblea de Professorat Associat Reclamant de la UB

Bon dia a tothom, a continuació reproduïm el comunicat de l’Assemblea de Professorat Associat Reclamant de la Universitat de Barcelona entorn de la queixa duta a terme al síndic de Greuges. Evidentment disposeu del nostre suport. 

***

Benvolgudes i benvolguts,
Des de l’Assemblea de Professorat Associat Reclamant de la UB us informem que des del 5 de desembre del 2013 hi ha interposada una queixa al Síndic de Greuges de Catalunya denunciant-hi la situació d’extrema precarietat laboral en què es troba el professorat associat, i instant aquesta institució a obrir una investigació respecte a això.
Ens hem vist abocats a recórrer a la sindicatura per una raó molt senzilla: no hem obtingut cap resposta per part del rectorat a les reclamacions del professorat laboral associat o bé que en algun moment ha estat associat, entrades per registre els dies 17 de juliol i 12 de setembre del 2013, ni tampoc hem obtingut cap resposta a la petició d’entrevista amb el rector que vam entrar per registre el 29 de juliol del 2013.
 
Per a més informació i documents sobre el procés de reclamació col·lectiva, vegeuhttp://professoratreclamantub.wordpress.com/
Aprofitem aquest comunicat per instar el Comitè d’Empresa de PDI laboral a fer la seva feina i defensar activament els drets laborals del professorat associat, com també els drets dels lectors terminals  (alguns dels quals, com a exprofessorat associat, també han signat aquesta reclamació) i que han vist barrat el seu accés a l’agregat interí per anar a parar al carrer, a contractes d’associat o al Programa de Retenció de Talent.  
 
Igualment, exigim a l’equip de govern de la UB  que actuï perquè es dugui a terme la regularització prevista a la disposició transitòria segona del Conveni Col·lectiu del PDI de les universitats públiques catalanes(http://www.upf.edu/jpdi/documents/laboral/Conveni_PDI-L_juliol_2006_.pdf) i que resolgui urgentment la situació deplorable del professorat associat i lector terminal.
 
Si vols afegir-te a la reclamació, consultar informació o posar-te en contacte amb l’assemblea, visita el blog http://professoratreclamantub.wordpress.com/ o bé envia’ns un correu a:  professorat.reclamant.ub@gmail.com
 
Us mantindrem informats de l’evolució dels esdeveniments.
Assemblea de Professorat Associat Reclamant 
de la Universitat de Barcelona
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s