CONCENTRACIÓ DIJOUS 4 de maig a les 19 h davant l’Edifici Històric de la UB [TransFormem UB]

bo

Reproduïm el comunicat següent de TransFormem UB convocant-te a la concentració de dijous vinent.

A les acaballes d’aquest curs acadèmic des de TransFormem UB valorem que la situació del professorat a la Universitat de Barcelona és molt preocupant. Un curs més, tot i haver-hi un nou equip rectoral, una gran part del personal docent investigador es troba en una situació d’incertesa respecte a la seva situació laboral per al curs que ve i les seves condicions de precarietat continuen sent les mateixes. Per tot això, considerem necessari mostrar en públic el nostre descontentament davant aquesta situació i expressar quines són les nostres principals reivindicacions, sobre les quals volem i creiem que el rectorat de la UB hi pot donar una clara resposta.

Així, doncs, reivindiquem i exigim:

  • Que no s’implementi el punt cinquè de la normativa del PDA aplicant el Reial Decret-Llei 14/2012del govern del PP en el sentit d’augmentar la docència de professorat a jornada completa a 32 crèdits
  • Que es reobri la taula de negociacions per regularitzar els falsos associats.
  • Que es millorin les condicions laborals de tots els associats amb l’aplicació immediata de l’escala salarial màxima i eliminant-hi el greuge comparatiu salarial que pateixen els associats amb relació a la resta de figures del personal docent i investigador.
  • Que s’elabori la relació de llocs de treball (RLT).
  • Que s’implementin plans d’estabilització per als investigadors predoctorals, postdoctorals, col·laboradors, lectors i agregats interins a jornada completa.
  • Que es reconegui que hi ha falsos associats i que no es faci cap acomiadament (en forma de no renovació).
  • Que es dignifiquin els contractes de les investigadores predoctorals i postdoctorals, evitant el treball fora de contracte i les desigualtats dins de la mateixa categoria.

Per totes aquestes raons, perquè el rectorat pot donar solucions reals a les nostres reivindicacions i perquè és just poder treballar en unes condicions sociolaborals dignes, convoquem tot el personal docent i investigador de la UB i tota la comunitat universitària –treballadors i treballadores d’administració i serveis, i el conjunt d’estudiants– el dijous 4 de maig a les 19 h davant l’Edifici Històric de la UB.

Cartell concentració 02.05.2017

Convocarem, també, la premsa per explicar-los quina és la situació que el personal docent i investigador a la UB estem vivint.

US HI ESPEREM, A TOTES!!!   DEFENSEM LA UNIVERSITAT PÚBLICA!!!

TransFormem UB [COS, CGT-PPA, APR]

Barcelona, 29 d’abril del 2017

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s