CONVOCATÒRIA DE VAGA DE TOT EL PERSONAL DOCENT I INVESTIGADOR DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (DIMARTS, 16-V-2017)

0 TF UB VAGA XARXES

0 COS UB XARXES

TransFormemUB vam enregistrar la setmana passada, davant el Departament de Treball i pels canals formals oportuns –per mitjà de les seccions sindicals de la COS i la CGT de la UB–, una vaga legal a tots els efectes per al dimarts 16 de maig vinent. Atès que avui mateix –durant l’acte de mediació convocat pel Departament de Treball, a petició dels convocants de la vaga– la Universitat de Barcelona no ha ofert cap novetat respecte a les qüestions que motiven la nostra taula reivindicativa, ens trobem en l’obligació de tirar-la endavant.

Us convidem a participar-hi!

Per què?

Clica algun d’aquests enllaços enllaços per recordar o per conèixer els motius i les reivindicacions que ens han conduït a convocar la vaga: https://cosub.wordpress.com/2017/05/08/de-mobilitzacions-negociacions-i-deures-pendents-16-de-maig-vaga-a-la-ub/ i http://www.ub.edu/cgt/de-mobilitzacions-negociacions-i-deures-pendents.html

Com i quan?

Fent vaga, assistint als debats i taules rodones que hem organitzat a l’Edifici Històric (al matí, a partir de les 10; a la tarda, a partir de les 5), i marxant amb nosaltres en manifestació cap a la Direcció General d’Universitats (partint de Pl. Universitat, 12.30h).

Us encoratgem a participar d’aquesta lluita col·lectiva en la qual estan en joc no sols la continuïtat a la feina de molts companys i companyes, l’augment de la docència per a d’altres, o la consecució de reivindicacions bàsiques per al professorat associat precaritzat i per a la resta de categories de docents i investigadors laborals, sinó el model mateix d’universitat pública que veiem com, any rere any, s’ensorra rere polítiques que de cap manera resolen els greus problemes estructurals que la UB arrossega i que no ens condueixen, tampoc, a millorar la docència i la recerca. Per tot plegat, a més de les jornades de debats i de la manifestació que hem convocat, també podeu participar indirectament de les reivindicacions, quan sigui el cas i en el lliure exercici de la vostra llibertat de càtedra, dedicant uns minuts a les aules per informar de la situació que patim una quantitat molt rellevant del PDI de la Universitat de Barcelona. Perquè pugueu dur a terme aquesta tasca d’informació, que pot estendre’s més enllà del 16 de maig i tot, podeu clicar sobre l’enllaç següent: hi trobareu un powerpoint…

https://drive.google.com/file/d/0ByeRGUcvsOokN2pBM1FCWUFNMjA/view?usp=drivesdk

…i un vídeo que malauradament, malgrat que és d efa més d’un any, continua reflectint la realitat que vivim:

https://www.youtube.com/watch?v=HMxbjNJOGmw 

Us encoratgem a difondre aquestes informacions abans i després de la vaga i a assistir a les mobilitzacions. Si voleu organitzar sessions informatives per al PDI o l’alumnat al vostre campus o facultat fora dels horaris en què hem programat activitats, contacteu amb nosaltres sisplau.

Finalment, demanem a les persones responsables de les direccions d’Administració de Centre de cada facultat que, amb vista a un compliment rigorós de l’exercici de llibertat sindical, donin les instruccions necessàries perquè no es despengin dels plafons els cartells informatius sobre la vaga i la resta d’activitats programades.

Dimarts que ve, per la UB, per tu i pel dret col·lectiu de disposar d’una universitat pública digna, t’hi esperem (vaga, debats i manifestació).

TransFormemUB

[COS, CGT-PPA, APR]

Barcelona, 11 de maig del 2017

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CONVOCATÒRIA DE VAGA DE TOT EL PERSONAL DOCENT I INVESTIGADOR DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (DIMARTS, 16-V-2017)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s