La col·lectivitat educativa, per les llibertats i contra la repressió

cartell 10 universitats

El govern espanyol ha emprès un procés repressiu contra llibertats elementals en qualsevol societat democràtica.  Estem vivint un veritable setge als carrers de Barcelona i en molts pobles i ciutats de Catalunya, que s’accentuarà als dies que vénen. Les universitats (i, concretament, la Universitat de Barcelona) també estan sent protagonistes de la resposta popular a aquesta situació, malgrat l’immobilisme de l’equip rectoral de la UB i la seva negativa a cedir espais per fer el referèndum. En aquest sentit, emplacem les companyes i els companys treballadors de la Universitat de Barcelona a concentrar-se amb la resta de la comunitat educativa de Catalunya el dijous 28 de setembre a les 6 de la tarda a Plaça Universitat.

Alhora, també encoratgem el professorat a facilitar al màxim la participació de l’estudiantat a les diverses mobilitzacions que convoca, ja programades o que sorgeixin per decisió col·lectiva al llarg de la setmana. Moltes d’aquestes s’estan duent a terme a l’edifici Central de la nostra universitat.

Expressem el nostre rebuig a l’estat d’excepció que estem suportant i afirmem la necessitat de materialitzar marcs sociolaborals dignes i justos dins i fora de la UB perquè els drets socials esdevinguin alguna cosa més que paraules. Com sempre, i ara més que mai, defensem una universitat pública al servei del poble, en què els treballadors i treballadores cobrin salaris dignes i a la qual tot el jovent pugui accedir. Finalment, manifestem la nostra solidaritat amb les directores i els directors de centres educatius amenaçats.

TransFormem UB

(COS CGT-PPA APR)

Barcelona, 26 de setembre del 2017

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s