Anem a la vaga? Dimarts 15 Assemblea PDI UB convocada pel comitè d’empresa en bloc

CARTELL COMITÈ ASSEMBLEA 15-V-2018
Reenviem la convocatòria d’assemblea del comitè d’empresa del PDI-laboral de la Universitat de Barcelona, a la qual donem suport tots els sindicats (TransFormemUB [COS-CGT/PPA-APR], CCOO, UGT, CSIF i I-CSC).

***

ASSEMBLEA PDI-LABORAL UB, DIMARTS 15 (DE 2 A 4), A L’AULA 101 DEL PATI DE LLETRES DE L’EDIFICI HISTÒRIC (PLAÇA UNIVERSITAT)

El Comitè d’empresa del Personal Docent i Investigador laboral de la UB convoquem assemblea per al dimarts vinent dia 15, de 2 a 4 de la tarda, a l’aula 101 del Pati de Lletres de l’Edifici Històric (Plaça Universitat), amb l’ordre del dia següent:


1. Informacions sobre la situació actual del PDI-laboral (inclosa informació sobre els requisits per a la renovació dels contractes del professorat associat).

2. Mobilitzacions immediates (propostes de vagues).

La taula reivindicativa bàsica que ara mateix estem defensant com a Comitè d’empresa –la qual abraça àmbits tant del PDI-laboral com del PDI-funcionari–, és aquesta:

• Que es reobri d’una manera efectiva la taula de negociacions per regularitzar els falsos associats.


• Que es millorin les condicions laborals de tots els associats amb l’aplicació immediata de l’escala salarial màxima i que s’elimini el greuge comparatiu salarial que pateixen els associats amb relació a la resta de figures del personal docent i investigador.


• Que es reconegui l’existència de contractació fraudulenta de professorat temporal (falsos associats i falsos interinatges) que cobreix tasques estructurals i que no es faci cap acomiadament (en forma de no renovació o reducció de contracte).


• Que s’implementin plans d’estabilització per als investigadors predoctorals, postdoctorals, col·laboradors, lectors i agregats interins a jornada completa.


• Que s’obri una taula de negociacions per resoldre els greus problemes laborals que pateixen els investigadors predoctorals.


• Que s’enllesteixi urgentment l’elaboració de la relació de llocs de treball i s’aprovi amb l’acord previ i vinculant de les Seccions departamentals, el Comitè d’Empresa de PDI-laboral i la Junta de PDI-funcionari.


• Que es posi fi a la implementació del punt cinquè de la normativa del PDA, que des del curs 207-18 ha materialitzat l’aplicació del Reial Decret-Llei 14/2012 del govern del PP en el sentit d’augmentar la docència de professorat a jornada completa a 32 crèdits.


Per totes aquestes raons, el Comitè d’empresa del PDI-Laboral cridem tota la comunitat de la UB a continuar exigint a l’equip rectoral respostes en vista de la cronificació de la degradació de les nostres condicions de treball, de totes les formes que assembleàriament decidim, i a participar a l’assemblea de PDI el dimarts vinent, 15 de maig, a les dues del migdia (14h), a l’aula 101 del Pati de Lletres de l’Edifici històric (Pl. Universitat).


Les nostres raons les pots consultar aquí:
https://www.dropbox.com/s/7fmie6jndidgb2g/ASSEMBLEA_PDI_i_Raons.pdf?dl=0
 
Shared with Dropbox

Barcelona, 10 de maig del 2018

Comitè d’empresa del PDI-Laboral de la Universitat de Barcelona

ASSEMBLEA TF UB

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s